Nader kennismaken met zakenvrouw:
ERIKA VESSEUR

Herken je een van de volgende dingen?
– een kort lontje hebben
– heftiger reageren op een situatie dan eigenlijk nodig is
– altijd maar in je hoofd zitten
– je voeten niet voelen
– slecht kunnen ontspannen
– moeite met inslapen/ doorslapen

Met name bij kinderen:
– a-synchrone ontwikkeling (mentaal-fysiek)
– ontwikkelingsachterstand
– wil niet/ kan niet aan tafel zitten
– moeite met coördinatie bij zwemmen

In haar praktijk Jouw Krachtcentrale in Mijdrecht, werkt Erika met MNRI Reflexintegratie aan deze uitdagingen. Dit is een behandeling gericht op de rijping en herstel van de functies van het zenuwstelsel.

De bewegingspatronen van de reflexen worden namelijk aangestuurd door het laagste deel van de hersenen, de hersenstam. Als deze niet op de juiste manier zijn werk kan doen, kunnen de hogere delen van de hersenen (het emotionele deel en de cortex) hun werk ook niet op de juiste manier uitvoeren. Om allerlei redenen kan het zijn dat dit aan de hand is. Bijvoorbeeld door problemen tijdens zwangerschap en/of bevalling. Of door het meemaken van een traumatische gebeurtenis.

Als je er meer vanaf wilt weten of zou willen weten of MNRI reflexintegratie iets voor jou zou kunnen betekenen, neem dan contact met Erika op.

Privacy Settings
Wij maken gebruik van cookies. Daarmee kunnen wij onder andere verschillende opvragingen van pagina’s van de website combineren en het gedrag van gebruikers analyseren.Privacy Policy
Youtube
Laat inhoud zien van - Youtube
Vimeo
Laat inhoud zien van - Vimeo
Google Maps
Laat inhoud zien van - Google