Wij zijn in de groei! En bij groei hoort ook verandering. In dit geval een verhuizing. Van Vinkeveen naar de Oudhuijzerweg 43 in Wilnis. Een beweging die goed past bij de ontwikkeling die we afgelopen jaren hebben ingezet.

Alweer drie jaar geleden begon ik mee te werken in het administratiekantoor van mijn moeder. Een logische stap, op basis van mijn opleiding. Bovendien sprong ik al bij in vakanties en bij drukte. Na een jaar proefdraaien ging ik aan de slag als vennoot. En dat is inmiddels 3 jaar geleden. Samenwerken met je moeder… sommigen moeten er misschien niet aan denken, maar bij ons blijkt het een gouden combinatie. We kunnen uitstekend samen werken. Taken verdelen, overleggen, beslissen; het gaat als vanzelf. Als persoonlijkheid lijken we veel op elkaar, dat helpt. We hebben elk onze expertise, dat geeft een sterke bussinessformule.

Vanaf het moment dat we samen het administratiekantoor runnen hebben we ook de ambitie uitgesproken om te groeien. En dat gaat heel goed! Steeds meer ZZP’ers en het MKB weten ons te vinden. Klanten waarderen onze service. Een jaar geleden hebben we onze eerste werknemer aangesteld. Een belangrijke beslissing en een grote verandering in de bedrijfsvoering. Doorslaggevend voor ons is dat we kwaliteit willen blijven leveren. Op een gegeven moment bevatte de week onvoldoende uren om het werk gedaan te krijgen voor een groeiende groep klanten. Bovendien gaat er ook tijd zitten in het up to date blijven in het vakgebied en mijn opleiding tot RB belastingadviseur. En dan moet je keuzes maken. Wat daarbij hielp is dat we regelmatig ondernemers adviseren met hetzelfde dilemma; wel of niet iemand aannemen of ZZP’ers inhuren? De overwegingen daarbij kennen we goed, ook de regelgeving die komt kijken bij de overgang van VAR naar DBA.

We zijn voorlopig nog niet uitgegroeid. Gestaag bouwen we aan een groter netwerk en klantenkring. Het is onze ambitie om op termijn een groter kantoor met nog één of twee extra medewerkers in Vinkeveen te betrekken. Ons doel voor de toekomst is duidelijk, we gaan er op een flexibele manier op af. Ondernemerschap op en top! Ach ja, wie wil groeien moet niet bang zijn voor verandering!