Verdiepingsworkshops

Tijdens ons congres De Dag van de Zakenvrouw hebben jullie twee van de vier workshops kunnen volgen die aansloten op ons hoofdthema: Succesvol jezelf zijn.

Deze workshops zijn zo goed ontvangen dat we hebben besloten jullie deze vier workshops in een uitgebreidere versie aan te bieden de komende maanden. Zo kun je met alle vier de workshops kennis maken tijdens een avondvullende verdieping.

In oktober en november zijn dat respectievelijk “Impact maken met je stem“ door Katinka Reiss en “Effectiever Communiceren” door Anja de Die. Volgend jaar januari en februari komen de andere twee workshops aan bod: “de Perfecte Persoonlijke Pitch” van Esmeralda Kleinreesink en “Bluffen zonder Blozen” van Emile Mazerant.


Verdiepingsworkshop “Impact maken met je stem“
door Katinka Reiss

In aansluiting op de workshop ‘ontdek de kracht van je stem’ neemt Katinka Reiss ons mee in een volgende workshop over impact maken met je stem. Als je leert hoe je stem klinkt en overkomt op anderen kan je daar gebruik van maken. Leer hoe je bewust verbinding kan maken, kan inspireren en makkelijker verkopen door je stem te veranderen.

Dat start met spreken zonder stress. Hoe meer ontspannen je bent, hoe beter je overkomt op je klanten. Je leert daarom eerst hoe je je stem kunt ontspannen en opwarmen met een speciale oefening inclusief verrassend materiaal.  Daarna gaan we oefenen met de manier waarop je stem kan klinken. We oefenen zowel met de hele groep als in kleine groepjes.

Ook gaan we oefenen met jouw pitch, waarbij het net zal gaan om de inhoud maar om hoe je overkomt. Door op verschillende manieren te oefenen met je stem ga je ervaren wat jij kan veranderen om je klant echt te bereiken, te inspireren en enthousiasmeren. 

Als zakenvrouw is dat dé manier om je missie uit te dragen en  jezelf en je product te verkopen. 

In deze workshop leer je:

  • Hoe je stem kan ontspannen
  • Hoe je overkomt als je je stem luider of juist zachter gebruikt op een gezonde manier
  • Hoe je effectief kan pitchen
  • Hoe je makkelijker je ideale klant bereikt
  • Wat je thuis kan oefenen om met meer impact te spreken.


Van tevoren mag je je vragen aan Katinka mailen. Deze kan je uiterlijk 1 week van tevoren mailen naar info@katinkareiss.nl. Op de avond komt Katinka erop terug. 

Het zal een interactieve avond worden waarbij je gaat spelen met je stem en blij gestemd met een schat aan stemtools weer naar huis gaat. 

Wanneer: Donderdag 6 oktober 2022
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Waar: De Kantine in Mijdrecht
Minimum aantal deelnemers is 25
Kosten: €55,- (excl. BTW, € 66,55 incl. BTW)


Verdiepingsworkshop “Effectiever Communiceren”
door Anja de Die

In aansluiting op de workshop ‘hoe hoog leg jij de Lat’ neemt Anja de Die ons mee in een volgende workshop over communiceren. In het omgaan met perfectionisme speelt communicatie een grote rol. 

In deze workshop trekt Anja de Die dat punt breder en kijken we naar ‘effectiever communiceren’ met de ander én met jezelf. Effectief communiceren is essentieel voor succesvol zijn, samenleven en samenwerken. Komt je boodschap over zoals je hem had bedoeld? Zeg je alweer ja, terwijl je eigenlijk nee had willen zeggen? 

We denken elkaar te begrijpen maar regelmatig zijn er communicatiestoornissen, zoals niet op één golflengte zitten, de klik missen. De vraag wordt dan, hoe blijf je in verbinding met de ander? En in hoe verloopt jouw interne communicatie? Wat praat je jezelf aan?

Het geheim van effectiever communiceren zit in het ontdekken van jouw blinde vlek.

In deze workshop leer je aan de hand van een helder communicatiemodel:

  • Waar jouw blinde vlek in communicatie zit
  • Hoe je miscommunicatie voorkomt
  • Hoe je op een effectieve manier met je klant/collega kunt communiceren
  • Hoe je jouw verbale en non-verbale communicatie optimaal inzet
  • Hoe je zegt wat je écht wilt

Wanneer: Donderdag 3 november 2022
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Waar: De Kantine in Mijdrecht
Minimum aantal deelnemers is 25
Kosten: €55,- (excl. BTW, € 66,55 incl. BTW)


Reserveer hier je ticket!

Privacy Settings
Wij maken gebruik van cookies. Daarmee kunnen wij onder andere verschillende opvragingen van pagina’s van de website combineren en het gedrag van gebruikers analyseren.Privacy Policy
Youtube
Laat inhoud zien van - Youtube
Vimeo
Laat inhoud zien van - Vimeo
Google Maps
Laat inhoud zien van - Google