Monique van Neutegem

Coaching Forward

‘alles wat niet verandert, raakt uit evenwicht’ 

In ons leven gaat het voortdurend om verbinden en loslaten. Op sommige momenten kun je sterker het gevoel hebben dat verandering nodig is of word je geconfronteerd met een (grote) verandering. Om je weer opnieuw te kunnen verbinden is loslaten heel belangrijk. Het vraagt om zorgvuldig afscheid nemen. Ik bied in mijn praktijk de ruimte om zorgvuldig de volgende stap te zetten.

Ik werk vanuit een ontwikkelingsgerichte benadering. Drie vragen staan daarbij centraal: wat wil ik behouden, wat wil ik toevoegen en wat wil ik loslaten. Door intensief met deze vragen aan de slag te gaan, vergroot je jouw vermogen tot zelfreflectie en dit vormt de basis voor meer zelfsturing en eigen verantwoordelijkheid. Het helpt je keuzes te maken die bij je passen, te leven en werken vanuit plezier en passie en meer veerkracht te ontwikkelen.

Neem gerust contact met mij op om vrijblijvend kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Ik help je graag bij het nemen van een volgende stap. Telefoonnummer: 0652 431 705.

Privacy Settings
Wij maken gebruik van cookies. Daarmee kunnen wij onder andere verschillende opvragingen van pagina’s van de website combineren en het gedrag van gebruikers analyseren.Privacy Policy
Youtube
Laat inhoud zien van - Youtube
Vimeo
Laat inhoud zien van - Vimeo
Google Maps
Laat inhoud zien van - Google