Ellen de Vries-Verspaget

HOTEL - MIJDRECHT MARICKENLAND EN RESTAURANT MEESTERS

Restaurant Meesters… Uit en toch thuis. Gewaagd, spraakmakend en opvallend. Maar ook uitnodigend en inspirerend. Zo praten onze gasten over ons hotel en restaurant. De chique uitstraling wordt gewaardeerd. De warme en ongedwongen sfeer omarmd. Je bent uit en toch op een wonderbaarlijke manier helemaal thuis.

Voor private dining, een zakelijke bijeenkomst in welke vorm dan ook of een feestelijke receptie, onze drie fantastische salons geven cachet aan elk evenement. De salons zijn stijlvol ingericht en geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen.

Hotel – Mijdrecht Marickenland biedt niet alleen 61 zeer comfortabele kamers, maar ook praktische faciliteiten voor vergaderingen, evenementen en presentaties. De kamers zijn fraai en gerieflijk ingericht. Uitermate geschikt voor een overnachting of een gezellig weekend. Maar ook zeer in trek bij onze zakelijke relaties. Het hotel ligt immers erg centraal ten opzichte van de grote steden Amsterdam en Utrecht en heel dicht bij Schiphol.

www.hotelmijdrecht.nl
www.restaurantmeesters.nl

Privacy Settings
Wij maken gebruik van cookies. Daarmee kunnen wij onder andere verschillende opvragingen van pagina’s van de website combineren en het gedrag van gebruikers analyseren.Privacy Policy
Youtube
Laat inhoud zien van - Youtube
Vimeo
Laat inhoud zien van - Vimeo
Google Maps
Laat inhoud zien van - Google