• 11 september

  • inloop 7.30 uur | aanvang 7.45 uur

  • BRABEBO, Eerste Zijweg 2A, 3641 PD Mijdrecht

AANMELDEN

Op 11 september staan wij vroeg op voor een inspirerende ontbijtsessie bij BRABEBO. Gerry Bras ontvangt ons vanaf 7.30 uur met een gezond ontbijt en heel veel voer voor inspiratie. Want BRABEBO is een ultra modern bedrijf dat voorop loopt op het gebied van milieu, bedrijfsprocessen én duurzaam ondernemen.

Gerry verwoordt het zelf als volgt:

‘We bestaan ruim vijftig jaar en hebben al heel wat ontwikkelingen meegemaakt in onze branche.

Wat begon als sloperij is uitgegroeid tot een toonaangevend demontagebedrijf. We demonteren auto’s en laten diverse onderdelen reviseren voor hergebruik. Overige materialen worden afgevoerd naar bedrijven die deze gebruiken als grondstof voor nieuwe producten. Zo hebben we het voor elkaar gekregen dat de auto voor 98.4% wordt gerecycled.  

Met de komst van elektrische en hybride auto’s moeten nieuwe oplossingen bedacht worden om deze duurzaam te verwerken. Probleem is bijvoorbeeld de elektrische motoren en accu’s. Deze zorgen weliswaar voor een lagere CO2 uitstoot, maar zijn momenteel na gebruik nog behoorlijk milieu belastend.

Ondanks de opmars van connected cars hoeven we ons voorlopig geen zorgen te maken over eventueel aanbod. Het aantal auto’s in Nederland neemt zelfs toe. Op 1 januari 2019 waren er 8,5 miljoen auto’s, dat is 1,9 procent meer dan een jaar eerder.

Hiermee heeft BRABEBO genoeg perspectief op een zakelijk mooie toekomst. Uiteraard moeten we wel bij de les blijven. Het percentage van restafval nog verder terugdringen. Openstaan voor innovatieve ideeën. Meegaan met ontwikkelingen in de markt. Zorgen voor goedopgeleide medewerkers. Motivatie van het personeel stimuleren. Materieel op peil houden. En last but zeker not least: De inkomsten en uitgaven bewaken, zodat we een financieel gezond bedrijf blijven.

Deze bijeenkomst staat open voor leden en voor andere ondernemende vrouwen die wonen of werken in De Ronde Venen en onze vereniging graag willen leren kennen. Aanmelding voor de bijeenkomst kan via onderstaande link. Graag tot ziens op 11 september bij BRABEBO.

AANMELDEN