Nieuwe voorzitter Karin Wateler stelt zich voor

Hoewel het al ruim vijf jaar geleden is, zie ik de titel nog in de krant staan: “Oprichting Zakenvrouwen De Ronde Venen”. Wat een mooi initiatief, dacht ik toen. En dat vind ik nog steeds: een mooie vereniging met ondernemende vrouwen die kennis delen, ervaringen uitwisselen, hun netwerk vergroten en elkaar versterken.

Toen, in navolging van Martine van Acker en Simone Borgstede, de rol van voorzitter beschikbaar kwam, besloot ik de uitdaging aan te nemen mij verkiesbaar te stellen. Dank aan alle leden voor mijn benoeming.

En wat mijn plannen zijn voor de toekomst van de Zakenvrouwen De Ronde Venen?
Groeien en verjongen. Groei van de leden; met kennis en inspiratie van andere leden, met workshops, bedrijfsbezoeken en netwerkkansen buiten de gemeentegrenzen. Maar ook groei van de vereniging met meer en jonge ondernemende vrouwen met verfrissende ideeën. Want ik geloof dat je samen meer bereikt. Daarom is mijn missie: mensen en organisaties verbinden om elkaar verder te helpen. Ik doe dan ook graag een oproep aan alle leden: ken je ondernemende vrouwen die in De Ronde Venen wonen of werken? Nodig hen uit als introducé bij een van onze bijeenkomsten.

Dan laten wij hen zien hoe leuk en waardevol het is om lid te zijn van onze mooie vereniging en kunnen we samen ons netwerk verder vergroten en versterken.

Privacy Settings
Wij maken gebruik van cookies. Daarmee kunnen wij onder andere verschillende opvragingen van pagina’s van de website combineren en het gedrag van gebruikers analyseren.Privacy Policy
Youtube
Laat inhoud zien van - Youtube
Vimeo
Laat inhoud zien van - Vimeo
Google Maps
Laat inhoud zien van - Google