Modern, origineel en vakmanschap daar staan we voor bij Swaab Juweliers

Ik ben Angelique Swaab en ben de eigenaresse van Swaab Juweliers. Dit bedrijf run ik nu al weer 14 jaar met plezier samen met mijn man Paul. Dit jaar is voor ons een bijzonder jaar, want we mogen ons 40 jarig jubileum vieren! Een jubileum waar we erg trots op zijn en dat ook zeker goed gaan vieren samen met onze klanten. We zullen onze klanten trakteren met mooie verassende acties en leuke activiteiten in en rondom de winkel. Ook zijn we veel bezig op social media dus daar zal je veel acties op zien verschijnen.

Naast dat dit jubileum goed gevierd zal worden met de klanten, gaat het ‘gewone werk’ ook gewoon door. Van advies geven aan een klant, tot het repareren van een klok of sieraad. Geen een dag is bij ons het zelfde. We werken met veel plezier in de winkel en dat komt mede doordat we mensen blij kunnen maken met mooie sieraden, horloges of zelfs herinneringen.

Ik zit altijd graag boven op de nieuwste trends en wil dan ook het liefst dat ik de producten al in huis heb, voor dat andere juweliers dat hebben. Samen zijn we regelmatig in ons reparatie atelier te vinden, Hier repareren/ontwerpen wij alles van alles, klokken, sieraden of horloges. Het liefst zou ik het nog meer willen doen maar doordat de bezig heden in de winkel steeds drukker worden lukt dat “nog” niet.

Momenteel volg in naast mijn werk ook nog een opleiding en wil ik mij meer gaan specialiseren in Taxeren van sieraden en horloges.

Swaab Juweliers

Privacy Settings
Wij maken gebruik van cookies. Daarmee kunnen wij onder andere verschillende opvragingen van pagina’s van de website combineren en het gedrag van gebruikers analyseren.Privacy Policy
Youtube
Laat inhoud zien van - Youtube
Vimeo
Laat inhoud zien van - Vimeo
Google Maps
Laat inhoud zien van - Google