Terwijl de laatste druppels van fikse regenbuien van de partytenten werden afgeschud, druppelden op woensdagavond 12 juni de eerste leden van  Zakenvrouwen De Ronde Venen binnen bij Dagopvang De Nostalgie. Bij de prachtige locatie in Amstelhoek waar Irma en Debby later op de avond hun gepassioneerde ondernemersverhaal zouden afsteken, werd de BBQ al opgestookt.


Het bijzondere verhaal van Irma en Debby over ‘hun’ Dagopvang De Nostalgie, wekte naast veel respect ook vragen op over de ouderenzorg in het algemeen, de financiering en de toekomst. Over één ding was iedereen het wel eens; dit is een plek met een ‘gouden randje’; er zouden veel meer van dergelijke initiatieven moeten zijn.

Voorzitter Karin Wateler haalde een interessant programma voor het najaar uit de ‘emmer’ tevoorschijn; een ontbijtbijeenkomst op 11 september bij Brabebo, een workshop Snellezen en Mindmappen op 17 oktober bij RT Praktijk De Ronde Venen gevolgd door een workshop Social Media op 14 november en de jaarlijkse kerstbijeenkomst op 11 december. De ontwikkeling van de nieuwe website werd aangestipt en de ideeënbus geïntroduceerd.

De voortreffelijke BBQ verzorgd door Rendez Vous zorgde voor een stevige bodem voor goede geanimeerde gesprekken. Het was een prachtige bijeenkomst van een actieve groep Zakenvrouwen en enkele introducees.

Foto’s zijn gemaakt door onze eigen Zakenvrouw: De Fotovrouw, Mieke van ’t Schip, https://defotovrouw.com

Ondernemende vrouwen die wonen of werken in De Ronde Venen zijn als introducee van harte welkom bij de volgende bijeenkomsten. Aanmelden kan via onderstaande knop.

AANMELDEN