Dag van de Zakenvrouw

Heb je ook behoefte aan nieuwe energie? 

Dan is dit congres echt wat voor jou! Speciaal voor jou als vrouwelijke ondernemer of manager organiseren wij de Dag van de Zakenvrouw; een congres waarin kennis delen, ontmoeten, netwerken en inspireren centraal staan! 

Meld je nu aan voor het congres de Dag van de Zakenvrouw op 31 mei 2022!

Wat kun je verwachten?

Programma:

Klik hier voor het programmaoverzicht.

Datum: dinsdag 31 mei
Plaats: Hoeve Landzicht, Nieuwer ter Aa
Tijd: 15.00 – 21.30 uur

Wil je gezien worden op de Dag van de Zakenvrouw? Of zelfs in de spotlights staan? Kijk dan hier naar de sponsormogelijkheden!


Hoofdgast Hélène Oosterhuis 

Spreekster Hélène Oosterhuis neemt ons in het hoofdprogramma mee in een interactieve sessie die zal gaan over ‘De kracht van succesvol jezelf zijn’. Wie ben jij, hoe profileer jij jezelf en je bedrijf, wat zit er diep in je en wat komt er uit. Laat je zien en maak jezelf zichtbaar. Wat heb je daar voor nodig? Een beetje bluf, de kracht van je stem en perfectionisme.   

Hélène Oosterhuis deelt al jaren haar kennis en ervaring als spreker en trainer en stimuleert iedereen om de kracht van succesvol jezelf zijn te ontdekken. Ze staat in de TOP 10 van meest geboekte spreeksters.


3 Workshops: Een beetje bluf, de kracht van je stem en perfectionisme

In drie workshops die na het hoofdprogramma volgen, verdiepen we ons in de onderwerpen die naadloos aansluiten op het hoofdprogramma. Wat is de kracht van een hoge lat? Op welke manier kun je je stem inzetten? Wat is bluffen precies en hoe kan dat voor je werken?

• Workshop: De kracht van de hoge lat

In de workshop leren we omgaan met ons eigen perfectionisme. De lat van ons als zakenvrouwen ligt hoog. Misschien wel hoger dan gemiddeld en misschien ook wel té hoog. Nu eens bekeken van de andere kant: hoe maak je gebruik van jouw hoge lat? Hoe zet jij jouw perfectionisme succesvol in? Maak gebruik van je kracht en maak die lat visueel! 

De workshop wordt gegeven door Anja de Die, gecertificeerd coach en trainer én ervaringsdeskundige. Ze vertelt hoe je, ondersteund door die lat, dromen en ambities daadwerkelijk kan waarmaken.

Let op: Vink bij het reserveren van je ticket de optie aan van de twee workshops die jouw voorkeur hebben. Vol = vol!


Let op: deze workshop is VOL.

• Workshop: De kracht van je stem – spreken met energie

Ervaar de kracht van je stem. Hoe klink je als je ‘vanuit je hoofd’ bedachte zaken overbrengt en hoe klinkt dat als je je gevoel erbij brengt? Vanuit je gevoel kan je iemand echt inspireren en meenemen in je verhaal. Ontdek de kracht van jouw stem!

De workshop wordt gegeven door Katinka Reiss. Ze is stemcoach en leert mensen spreken met ontspannen stem. Ze geeft trainingen aan (beroeps)sprekers en ondernemers die leren hoe ze met hun stem kunnen inspireren, motiveren en verkopen.


Let op: deze workshop is VOL.

• Workshop: Bluffen – zonder blozen laten zien wie je bent!

Bluffen heeft niets te maken met je mooier voordoen dan je bent. Maar wel met laten zien wie je bent en wat je kan, zonder aarzeling en zonder onnodige bescheidenheid. Tijdens deze workshop ervaar je hoe je zelfvertrouwen kan uitstralen en jezelf krachtig kunt presenteren met woorden en lichaamstaal. 

De workshop wordt gegeven door Emile Mazerant. Hij is trainer, coach, moderator en docent in creativiteit, innovatie, en improvisatietheater. Hij moedigt vrouwen aan met improvisatietechnieken, humor en creativiteit die extra stap (krachtig in) te zetten.


• Workshop: De Perfecte Persoonlijke Pitch

Als zakenvrouw is netwerken super belangrijk. Maar hoe laat je een fantastische eerste indruk achter, die je gesprekspartner boeit en ervoor zorgt dat zij je absoluut gaat onthouden? Dat doe je met een perfecte pitch. In deze workshop leert De Pitchcoach je de 4 cruciale elementen van een pitch en het #1 geheim om mensen te overtuigen, boeien en inspireren. 

Dr. Esmeralda Kleinreesink van De Pitchcoach is dé expert op het gebied van pitchen in Nederland. Ze geeft ondernemers, directeuren en topprofessionals praktische en op wetenschap gebaseerde handvatten om hun boodschap gepassioneerd over de bühne te brengen.

Let op: Vink bij het reserveren van je ticket de optie aan van de twee workshops die jouw voorkeur hebben. Vol = vol!


Walking diner; een ‘Energy boost!’

Tijdens het diner krijg je weer energie van het heerlijk eten én van het bijpraten met andere enthousiaste en geïnspireerde vrouwen over de workshops en de inspiratie die je krijgt van ervaren onderneemsters.


Get inspired!

Bij ons in de stoelen 3 dames, van wie we graag willen weten hoe zij succesvol zijn geworden!

Topondernemer Annemarie van Gaal, politica Kiki Hagen, topsporter Annouk van der Weijden en politica Paulien Geerdink en spreken openhartig over hun successen, maar ook over hun valkuilen. Waar hebben zij van geleerd? En wat kunnen wij van hen leren? Zij stellen zich open en laten zich het hemd van het lijf vragen…

Get inspired by Annemarie van Gaal, Kiki Hagen, Annouk van der Weijden en Paulien Geerdink!

Onder leiding van onze dagvoorzitters José Boesten en Karin Wateler kunnen we deze succesvolle dames vragen stellen en deelgenoot worden van hun succes!


Programmaoverzicht

15.00Ontvangst
15:30 – 16:30Lezing Succesvol jezelf zijn, Hélène Oosterhuis
16:30 – 16:45Pauze
16:45 – 18:30Twee rondes workshops
– Eerste ronde: 16.45 – 17.30
– Tweede ronde: 17.45 – 18.30
18:30 – 20:30Walking Dinner
20:30 – 21:30Get Inspired by Annemarie van Gaal, Kiki Hagen,
Annouk van der Weijden en Paulien Geerdink
21:30Afsluiting

Uiteraard is tussentijds voldoende ruimte om kennis te maken met elkaar. We verwachten meer dan honderd bruisende, enthousiaste en getalenteerde vrouwen. Allerlei branches en beroepsgroepen zijn vertegenwoordigd. Laten we vooral van en met elkaar leren en gezamenlijk nieuwe energie opdoen! 

Kortom, de Dag van de Zakenvrouw is hét congres vol inspiratie, motivatie én netwerken! Zorg dat je erbij bent! 

Voor wie?

De Dag van de Zakenvrouw is een initiatief van vereniging Zakenvrouwen De Ronde Venen. Sinds 2013 zetten wij ons in om ondernemende vrouwen uit De Ronde Venen samen te brengen; om van elkaar te leren, elkaar te inspireren én motiveren om te ontwikkelen als persoon en als ondernemer.

De Dag van de Zakenvrouw is voor alle vrouwelijke ondernemers en managers werkzaam of woonachtig in De Ronde Venen e.o. 

Investeer in jezelf en meld je aan!

Leden van Zakenvrouwen De Ronde Venen betalen € 50,- voor dit congres. 
Aan niet-leden vragen wij een bijdrage van € 90,- per persoon.

Dagvoorzitters: José Boesten en Karin Wateler

Datum: dinsdag 31 mei
Plaats: Hoeve Landzicht, Nieuwer ter Aa
Tijd: 15.00 – 21.30 uur

Let op: Vink bij het reserveren van je ticket de optie aan van de twee workshops die jouw voorkeur hebben. Vol = vol!


Sponsoring van Congres: Dag van de Zakenvrouw, hier word je gezien!

De Dag van de Zakenvrouw kunnen we zo groots en kwalitatief hoogstaand opzetten mede dankzij de steun van zoveel ondernemingen uit de Ronde Venen!

De Dag van de Zakenvrouw is een congres voor meer dan honderd enthousiaste, creatieve en bruisende vrouwelijke ondernemers uit De Ronde Venen en omstreken. Kortom, dé kans om jezelf te presenteren en te profileren voor een mooie doelgroep. Daarom hebben we twee aantrekkelijke sponsorpakketten samengesteld: 

Gezien worden door Zakenvrouwen! –  250 euro (excl. BTW)
  • Gratis toegang, ter waarde van € 90,- tot het congres de Dag van de Zakenvrouw voor jou.
  • Vermelding van jouw bedrijf en jouw logo op de communicatie-uitingen voor dit congres (vanaf het moment van aangaan van de sponsoring, logo aanleveren in jpg formaat).
In the spotlights! – 500 euro (excl. BTW)
  • Twee (!) vrijkaarten, ter waarde van € 180,- voor het congres de Dag van de Zakenvrouw voor vrouwelijke introducees.
  • Mogelijkheid tot presentatie van een product/dienst tijdens het congres.
  • Vermelding van jouw bedrijf en het logo op de communicatie-uitingen voor dit congres (vanaf het moment van aangaan van de sponsoring, logo aanleveren in jpg formaat). 

Geïnteresseerd? Wil je een sponsoring afsluiten voor dit congres? Neem dan contact op met Gerry Bras (0655167077) of Martine van Acker (0650554835).

Privacy Settings
Wij maken gebruik van cookies. Daarmee kunnen wij onder andere verschillende opvragingen van pagina’s van de website combineren en het gedrag van gebruikers analyseren.Privacy Policy
Youtube
Laat inhoud zien van - Youtube
Vimeo
Laat inhoud zien van - Vimeo
Google Maps
Laat inhoud zien van - Google