Dag van de Zakenvrouw

Behoefte aan nieuwe energie? 

Meld je dan nu aan voor de Dag van de Zakenvrouw op 17 maart 2022!

Met het unieke, energierijke programma boordevol boeiende sprekers, workshops én ontmoetingen met jonge en ervaren zakenvrouwen ga jij na deze bijeenkomst vol energie naar huis om een frisse stap vooruit te zetten!

De Dag van de Zakenvrouw is een initiatief van vereniging Zakenvrouwen De Ronde Venen. Sinds 2013 zetten wij ons in om ondernemende vrouwen uit De Ronde Venen samen te brengen; om van elkaar te leren, elkaar te inspireren én motiveren om te ontwikkelen als persoon en als ondernemer.

Wat kun je verwachten?

Programma:

Spreekster Hélène Oosterhuis neemt ons in het hoofdprogramma mee in een interactieve sessie die zal gaan over ‘wie ben jij’, hoe profileer jij je, wat zit er diep in je en wat komt er uit. Laat je zien en maak jezelf zichtbaar. Wat heb je daar voor nodig? Een beetje bluf, de kracht van je stem en perfectionisme.  

Hélène Oosterhuis deelt al jaren haar kennis en ervaring als spreker en trainer en stimuleert iedereen om de kracht van succesvol jezelf zijn te ontdekken. Ze staat in de TOP 10 van meest geboekte spreeksters.

Hélène Oosterhuis

Workshops: Bluf – Lat – Stem

In drie workshops die na het hoofdprogramma volgen, verdiepen we ons in de onderwerpen die naadloos aansluiten op het hoofdprogramma. 

• De Lat

In de workshop leren we omgaan met ons eigen perfectionisme. De lat van ons als zakenvrouwen ligt hoog. Misschien wel hoger dan gemiddeld en misschien ook wel té hoog. Nu eens bekeken van de andere kant: hoe maak je gebruik van jouw hoge lat? Hoe zet jij jouw perfectionisme succesvol in? Maak gebruik van je kracht en maak die lat visueel! 

De workshop wordt gegeven door Anja de Die, gecertificeerd coach en trainer én ervaringsdeskundige. Ze vertelt hoe je, ondersteund door die lat, dromen en ambities daadwerkelijk kan waarmaken.

Anja de Die

• De kracht van je stem – spreken met energie

Ervaar de kracht van je stem. Hoe klink je als je ‘vanuit je hoofd’ bedachte zaken overbrengt en hoe klinkt dat als je je gevoel erbij brengt? Vanuit je gevoel kan je iemand echt inspireren en meenemen in je verhaal. Ontdek de kracht van jouw stem!

De workshop wordt gegeven door Katinka Reiss. Als stemtherapeut ontwikkelde zij 10 jaar geleden de methode STEM: Stijl Techniek Energie Mind. Ze helpt mensen met stemklachten hun stem anders te gebruiken en geeft workshops hoe je je zelfverzekerd kan presenteren.

Katinka Reiss

Bluffen – zonder blozen laten zien wie je bent!

Bluffen heeft niets te maken met je mooier voordoen dan je bent. Maar wel met laten zien wie je bent en wat je kan, zonder aarzeling en zonder onnodige bescheidenheid. Tijdens deze workshop ervaar je hoe je zelfvertrouwen kan uitstralen en jezelf krachtig kunt presenteren met woorden en lichaamstaal. 

De workshop wordt gegeven door Emile Mazerant, met een indrukwekkende staat van dienst en als docent Innovative Thinking moedigt hij vrouwen aan met improvisatietechnieken, humor en creativiteit die extra stap te zetten. 

Emile Mazerant

Let op: je kan 2 van deze 3 workshops kiezen, en vol = vol!


Walking diner; een ‘Energy boost!’

Tijdens het diner krijg je weer energie van het heerlijk eten én van het bijpraten met collega’s over de interessante middag en de inspiratie en energie die je krijgt van ervaren onderneemsters.


Get inspired!

Get inspired by onder andere politica Kiki Hagen en topsporter Annouk van der Weijden!

Onder leiding van onze dagvoorzitters kunnen we deze succesvolle dames vragen stellen en deelgenoot worden van hun succes!


Dag van de zakenvrouw
Dagvoorzitter: Jose Boesten
Datum: dinsdag 17 maart
Plaats: Hotel Meesters Mijdrecht
Tijd: 15.00-21.00 uur

Uitgaande van de Coronamaatregelen die gelden op dat moment.

Privacy Settings
Wij maken gebruik van cookies. Daarmee kunnen wij onder andere verschillende opvragingen van pagina’s van de website combineren en het gedrag van gebruikers analyseren.Privacy Policy
Youtube
Laat inhoud zien van - Youtube
Vimeo
Laat inhoud zien van - Vimeo
Google Maps
Laat inhoud zien van - Google