Wie ben je en wat doet jouw bedrijf?

Myra: Mijn naam is Myra Fictoor – de Groot van Myra de Groot entertainment producties  – entertainment met een missie. Ik zet entertainment in om de doelen van mijn opdrachtgevers te bereiken. Entertainment voor bedrijven, winkelcentra en scholen. In 17 jaar zijn er al 180 personages tot leven gekomen. Waaronder Tante TEE die sinds oktober 2020 haar eigen thee en servies lijn heeft. (www.tantetee.com)

Wat is het geheim van het succes van jouw onderneming?

Myra: Mijn missie is om samen met mijn TeamMDG, mensen te verbinden, in beweging te brengen en positieve energie te geven. Door middel van interactie en beleving, dat is onze kracht/meerwaarde. 

Heb je a.g.v. corona je bedrijfsvoering veranderd? Zet je deze veranderingen door?

Myra: De missie is onveranderd, er is wel een andere vorm bijgekomen. Mijn man Andras Fictoor, creatieve strateeg en storyteller / merkbouwer, opperde al jaren geleden het idee om met Tante TEE haar eigen thee en servies lijn te creëeren. Nu hebben we tijd gemaakt om dit idee uit te werken en is de TEEfabriek / thee en servies lijn een feit. Ook wanneer met geduld en vertrouwen de andere werkzaamheden qua entertainment de agenda ook weer zullen vullen blijft de Tante TEE lijn zeker voortbestaan. Een bijzondere aanvulling van mijn bedrijf waar we samen enorm trots op zijn.

Zijn er voor jou persoonlijk zaken veranderd de afgelopen tijd?

Myra: Ik ben blij en dankbaar dat ik positief ben ingesteld en altijd kijk naar wat er wel kan en stel dat het wel lukt. Andras en ik hebben de Tante TEE thee en servieslijn werkelijkheid gemaakt en de samenwerking met geweldige mensen, die ieder op hun eigen vakgebied het merk Tante TEE laten groeien is fantastisch. Daar krijg ik energie van.

Hoe zie je jouw zakelijke toekomst? Welke kansen wil je grijpen?

Myra: Blijven ondernemen, creëeren, positiviteit brengen en met volle teugen van het leven genieten. Tante TEE met haar thee en servies lijn is een nieuwe vorm. Bij elke belevenis uit haar leven gegrepen heeft Tante TEE een thee bedacht. Ook hierin blijven we bewegen, uitbreiden, vernieuwen en samenwerken met retail en horeca ondernemers die Tante TEE in hun hart hebben gesloten. Een prachtige wisselwerking waar ik enorm blij mee ben. Ik kijk positief en vol vertrouwen naar het nu en de toekomst.

Jouw nieuwe theeconcept ziet er fantastisch uit en je werkt er overduidelijk hard aan. Zat dit al in de planning of heb je het bedacht omdat er verder weinig mogelijk is in jouw vakgebied?

Myra: Andras opperde het idee al jaren geleden en nu hebben we tijd gemaakt om het idee uit te werken en een nieuwe vorm aan mijn bedrijf toe te voegen. Ik ben, wij zijn reuze trots op de Tante TEE thee en servies lijn.

  • 06-55816998