Hoe gaat het met jou en jouw bedrijf?

Begin van het jaar zat ik lekker in the Flow met mijn onderneming/ praktijk Vitaliteit Advies.  Als intermediair (van een werknemer) kon ik een cliënt via zijn werkgever een totaaltraject van 12 weken aanbieden voor zijn Burn Out. De werkgever was blij om dit preventief aan te kunnen pakken zodat de werknemer zich niet ziek hoefde te melden en betaalde dit traject voor mijn cliënt ?. Deze totaalaanpak: fysiek, emotioneel, mentaal en geestelijk is mij op het lijf geschreven. Ik kan dan ook mijn communicatieve en zakelijke talenten inzetten als intermediair richting de werkgever. En als stress-expert richting de huisarts & Arboarts. De cliënt ervaart deze aanpak als heel prettig om de communicatie tussen deze 3 aanspreekpunten uit handen te geven. Hij/zij kan zich dan volledig op herstel kan richten. Het aangeboden traject gaf het gewenste resultaat en met deze ervaring wilde ik deze dienst ook aanbieden aan de werkgevers in de Ronde Venen ( om aanzienlijke verzuimkosten te besparen). Maar ….toen kwam het bericht dat mijn praktijk dicht moest vanwege Corona. Heb de lopende trajecten van cliënten nog met coaching online nog kunnen afronden.

Hoe zie je jouw zakelijke toekomst?

Inmiddels mag mijn onderneming/praktijk weer open en ik verwacht dat na de zomer er een ruime vraag is betreft stress-overspanning-burn-out. Gedurende deze Corona periode wordt er nl. van ieder persoon veerkracht verwacht. Als de stress-spanning te lang aanhoudt, kunnen er klachten gaan ontstaan. Het is belangrijk dat je de draagkracht blijft behouden t.o.v. de draaglast. Om deze reden wil ik graag ieder lid van de Zakenvrouwen van de Ronde Venen preventief gratis:

  • een test (wetenschappelijk en bekend bij de huisarts en Arboarts) &
  • advies

aanbieden. Via de verkregen scores van de test, kan dan een mogelijke overspanning worden voorkomen, zodat je gezond kan blijven ondernemen.
 
Mocht je hier gebruik van willen maken stuur dan een e-mail naar grace@vitaliteitadvies.nl. Bekijk voor meer info mijn website www.vitaliteitadvies.nl.

Verwacht je veranderingen of heb je al veranderingen ingezet?

Door deze uitdagende tijd ben ik dus ook online-diensten gaan aanbieden. De branchevereniging attendeerde mij wel om dit veilig te doen m.b.t. AVG en gaven de tip om dit te doen via Therapieland.

Kun je ook positieve effecten zien? Heeft de crisis je ook iets ‘gebracht’?

Omdat ik het rustiger had in mijn praktijk ben ik nu ook met veel plezier een boek aan het schrijven. Een behoorlijke creatieve drive om mijn kennis, kunde & als ervaringsdeskundige Burn-Out (jaar 2000) te willen delen. Het gaat over zelfleiderschap naar een vitaal leven. Vitaliteit betekent levenskracht. Mijn inziens worden de mensen door deze uitdagende periode steeds bewuster. Hierbij willen zij de zelfregie om vitaliteit te behouden & vitaal ouder te worden.

Aan welke zakenvrouw wil jij de pen doorgeven?

Ik geef het kettinggesprek door aan Erica van der Stap van PlakKaatje en ben heel benieuwd hoe het met haar gaat.

  • 06-28494001

  • Scholeksterlaan 40 • 3645 KC Vinkeveen