Hoe gaat het met jou en jouw bedrijf?

Met mij persoonlijk gaat het goed, mijn gezin en de mensen waar ik om geef zijn gezond, en dat is in deze situatie uiteraard nummer 1! Ik zit in de gezondheidshoek en het lijkt wel of iedereen ‘om 5 over 12’ nog even aan zijn gezondheid gaat denken. Wij hebben in maart dan ook een record aantal orders gehad. Het is wel iets afgenomen maar nog steeds meer dan gemiddeld. De combi van ‘juf’ en zakenvrouw vond ik wel pittig, continue schakelen tussen twee werelden, gelukkig heb ik een man die altijd thuis is, maar toch was het pittig.

Hoe zie je jouw zakelijke toekomst?

Ik wil mij helemaal gaan focussen op de online en wil daarmee graag verder Europees gaan uitbreiden. Vanaf augustus zal de logistiek van mijn webshops gedaan worden door Minc; een fulfilment centrum hier in Mijdrecht, waardoor ik hoop echt veel tijd te kunnen gaan besteden aan marketing, optimalisatie, nieuwe producten scouten en strategie bepalen.

Verwacht je veranderingen of heb je al veranderingen ingezet?

Wij hebben ook een winkel/gezondheidscentrum in Amsterdam, deze hebben we direct met de lockdown dicht gedaan en die gaat ook niet meer open. Ons huurcontract liep sowieso 1 december af maar we hebben nu al besloten niet meer open te gaan en de focus echt op de online te houden. Wij zijn natuurlijk best een ‘risicozaak’, iedereen die zich niet lekker voelt komt bij ons nog wat ‘gezonde’ producten halen.

Kun je ook positieve effecten zien? Heeft de crisis je ook iets ‘gebracht’?

Zakelijk gezien heeft de crisis voor ons dus goed uitgepakt, ik ben benieuwd of die trend doorzet, dat hoop ik niet alleen voor mezelf zakelijk maar zeker ook omdat dat betekent dat meer mensen met hun gezondheid bezig zijn! Prive heeft het mij ook wel een soort rust gegeven, in ons normaal zo drukke leven vind ik het stiekem best lekker dat ik niet van alles kan of moet. Het was/is echt gigantisch druk maar ik ben daar wel zeer dankbaar voor. Ik heb vreselijk te doen met al die ondernemers met wie het niet zo goed gaat.

Aan welke zakenvrouw wil jij de pen doorgeven?

Ik wil de pen doorgeven aan Martine van Acker van Vida makelaars

  • +31 (0) 20 697 9000

  • Waverveensepad 1 A • 3641 RD Mijdrecht