Hoe gaat het met jou en jouw bedrijf?

Ik werk gelukkig in een branche waar de werkzaamheden grotendeels door kunnen gaan. Er is zeker werk weggevallen maar daar is ander werk voor in de plaats gekomen. Ik heb bezorgauto’s en -fietsen voorzien van reclame. Bij een grote zorginstelling zijn de (nu lege) ruimtes voor de dagactiviteit aangepakt. Ik heb een aantal stilstaande foodtrucks voorzien van nieuwe stickers en natuurlijk corona stickers geleverd. De grootste uitdaging in de afgelopen maanden was de planning. De grote vraag in combinatie met verstoorde productieprocessen hebben chaos veroorzaakt bij mijn leveranciers van stickermateriaal en borden. Met als gevolg te late leveringen, verkeerde kleur, beschadigd materiaal enz. Het was een hele uitdaging om alle deadlines te halen.

Hoe zie je jouw zakelijke toekomst?

Ik zie de toekomst positief in. De afgelopen 9 jaar is mijn bedrijf rustig gegroeid. Ik hoop en verwacht dat deze groei de komende jaren doorzet. Ik ben begonnen vanuit huis. Daar werd het te klein vanwege nieuwe machines en de groeiende voorraad. Het werd tijd voor een bedrijfsruimte. Na een jaar huren heb ik mijn eigen pand gekocht. In de loop van de jaren ben ik steeds meer gebruik gaan maken van flexibele krachten om het werk aan te kunnen. Daarnaast wil ik dit jaar een fulltime stageplaats bieden. Voor de student, maar ook voor mijzelf om te ervaren hoe het is om een vaste kracht in huis te hebben.

Verwacht je veranderingen of heb je al veranderingen ingezet?

De verandering die ik graag zou behouden, is een verandering thuis. Vanwege de coronacrisis werkt mijn partner volledig thuis. Hierdoor zijn we flexibeler in het verdelen van werk- en zorgtaken. Ik kan makkelijker weg voor spoedopdrachten, dat is heel fijn!

Kun je ook positieve effecten zien? Heeft de crisis je ook iets ‘gebracht’?

Door de crisis is de waardering voor bepaalde beroepen ten goede veranderd. Zorgmedewerkers, vuilnismannen, chauffeurs, schoonmakers ze zijn belangrijk! Ik hoop dat dit een effect is dat na de crisis voor altijd blijft.

Aan welke zakenvrouw wil jij de pen doorgeven?

Ik geef graag het woord aan Suzanne Hoffmans van BSH Bouw. Hoe het met haar bouwbedrijf gaat in deze tijd met de Corona én stikstof problematiek.

  • Nijverheidsweg 18-C4 • 3641 RR Mijdrecht