Wie zijn jullie en wat doet jullie bedrijf?

Astrid: Mijn naam is Astrid Springintveld, eigenaresse van Backstage Hairfashion. Mijn zaak is gevestigd in het centrum van Mijdrecht en bestaat inmiddels 14,5 jaar. Wij kleuren, knippen en fohnen. Dat doen wij met de hoogwaardige verzorgingslijn ‘Kerastase  en een gespecialiseerde lijn bij haar en hoofhuid problemen ‘Medicueticals’.

Wat is het geheim van het succes van jullie onderneming?

Astrid:  Het geheim en succes van mijn onderneming is aandacht, beleving en advies. Dit zijn de 3 belangrijkste pijlers om een klant tevreden de salon te laten verlaten.

Heb jullie a.g.v. corona je bedrijfsvoering veranderd? Zetten jullie deze veranderingen door?

Astrid: Uiteraard zijn we nog meer bezig met hygiene. We kunnen minder mensen plaatsen dus is de samenstelling van het team in drukkere periodes aangepast. Ik hoop in de toekomst weer op de gewone manier te kunnen werken.

Zijn er voor jullie persoonlijke zaken veranderd de afgelopen tijd?

Astrid: Er zijn voor mij geen persoonlijke zaken veranderd maar in deze periode van onzekerheid lijkt alles anders .

Hoe zien jullie je zakelijke toekomst? Welke kansen willen jullie grijpen?

Astrid: Wat betreft mijn zakelijke toekomst hoop ik dat er snel weer verbetering in komt. Op het moment is het een beetje het hoofd boven water houden. We gaan ervan uit dat dat weer aan gaat trekken. In de tussentijd probeer ik in het klein toch te investeren om een andere doelgroep te bereiken. We willen ons gaan specialiseren in haar en hoofdhuid problemen.

Kettingvraag van Ivonne aan Astrid

Hoe is het voor jou en je medewerkers om zo lang volgens alle coronamaatregelen te moeten werken. Kan je er aan wennen?

Het is voor ons redelijk goed te doen, we merken wel de klantenopkomst achter blijft doordat er geen uitjes en bruiloften zijn. We hebben de nodige aanpassingen moeten doen maar dat heeft gelukkig geen negatieve gevolgen op de beleving van de klant. Jammer dat er altijd mensen zijn die weinig begrip kunnen opbrengen voor bv dragen van een mondkapje, dat maakt het werk minder leuk.

Aan welke zakenvrouw wil jij de pen doorgeven?

Astrid: Ik wil de pen doorgeven aan Mieke Van ’t Schip en mijn persoonlijke vraag aan haar is:

‘Hoe ga jij te werk in deze periode? Heb je nadelige gevolgen ivm de corona en belangrijker: wat maakt een foto bijzonder en wat is voor jou het mooiste om te fotograferen?’

  • Astrid: 0297-241552

  • Dorpsstraat 57 • 3641EB • Mijdrecht